info@parfumanija.si

POLETNA OSVEŽITEV TELESA

summer

 

Poletna osvežilna negaDolgi, vroči poletni dnevi so pred nami. Poleti je koža nagnjena k izgubi vlage, saj prekomerna izpostavljenost soncu pospeši delovanje lojnic kot tudi direktno izparevanje vode s površine kože. K izgubi vlagi pravtako pripomore pogostejše prhanje, katero z neprimernimi mili še dodatno izsuši kožo. Osnovno načelo poletne nege je izbrati izdelke, ki vračajo koži vlago.  Z ustreznim izborom negovalnih izdelkov tako poskrbimo za dovolj vlage v koži, kožo izdatno nahranimo ter preprečimo prezgodnje staranje. Seveda, pa ne pozabimo dnevno zaužiti dovolj osvežilne vode.


Piling za obraz in telo

Piling spodbuja proces obnove kože, koži vrača svežino in pomlajenost. Redno odstranjevanje odmrlih kožnih celic iz obraza, dekolteja ter telesa pospešuje ne le obnavljanje kože, temveč tudi zaščito aktivnih kožnih celic v globini.


Vlažilni losjoni za telo

Poleti je koža močneje izpostavljena zunanjim vplivom. Sonce, voda in veter kožo izsušijo, ta pa postane napeta in pordela. Losjoni za telo vzdraženo in pordelo kožo hladijo, blažijo ter negujejo.


Deodorant


Prekrivna podlaga z zaščitnim faktorjem


Kreme za sončenje


Nega po sončenju

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*